Westfriesland

Prominenten bellen 21.650 euro bij elkaar voor Inloophuis Pisa

HOORN – Maandag 4 februari, wereldkankerdag, organiseerde Inloophuis Pisa mede vanwege het 10-jarig bestaan een Lock-Up. Zes prominenten lieten zich een middag opsluiten om hun netwerk en connecties te vragen voor een bijdrage aan het inloophuis. En dat is goed geslaagd. De eindstand van de middag was 21.650 euro.

De zes prominenten waren Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum, Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep, Hannie van Lent van Startwijzer, Marjolijn Dölle van WerkSaam Westfriesland, Henry Meijdam, directeur van het Interprovinciaal Overleg en JanWillem Breukink, voormalig CEO van Incotec en voorzitter van Seed Valley.

Start

Rond 13.15 uur werd onder het genot van een broodje uitgelegd wat de bedoeling van de dag. Daarbij extra nadruk op alle goede activiteiten die Inloophuis Pisa verricht voor mensen met kanker en hun omgeving. Na 30 minuten waren alle vragen beantwoord en begon de eerste van drie belrondes.

Mooie dag

Rond 17.30 uur kon en mocht de eindstand van de dag bekend worden gemaakt aan het bestuur van Inloophuis Pisa en natuurlijk de zes bellers. Dit werd gedaan door de Hoornse wethouder Marjon van der Ven. Zij bracht ook nog een cheque mee van €500,- wat de totaalstand op 21.650 euro bracht. Nou ja eindstand. Nog geen minuut van de bekendmaking volgden er nog drie sms-jes en mailtjes met toezeggingen van in totaal €200,-.

Liveblog en video

Wij van OnsWestfriesland maakten speciaal voor deze Lock-Up de promotie video en waren er de gehele middag live bij met een liveblog. Deze geeft een extra inkijkje in de dag. Ook waren wij twee keer live op facebook. De eerste keer net voor de start. Hierin legt Karin Zeeman namens Inloophuis Pisa deze Lock-Up uit.

In de tweede video konden mensen via facebook live de bekendmaking van de eindstand meemaken. Daarbij natuurlijk ook de reactie vanuit het bestuur over deze dag en bedrag.

#live Vandaag met Wereldkankerdag gaan 6 prominenten geld inzamelen voor Inloophuis Pisa. #liveblog via www.onswf.nl/lockup

Gepostet von OnsWestfriesland am Montag, 4. Februar 2019

Boven net voor de start om 13.45 uur. Onder even na 17.35 uur met de bekendmaking van de eindstand.

Vandaag #lockup Inloophuis Pisa. Zes prominenten belden een middag hun netwerk af, voor bijdragen aan het inloophuis. Nu de bekendmaking van de eindstand. En wat een mooi bedrag is dat geworden. Kijk liveblog terug via www.onswf.nl/lockup

Gepostet von OnsWestfriesland am Montag, 4. Februar 2019

Foto’s

Prominenten bellen 21.650 euro bij elkaar voor Inloophuis Pisa
To Top