Westfriesland

Spannende strijd om de Van der Valk Publiekprijs WF Ondernemersgala

HOORN – Met nog een ruime maand te gaan gaat de strijd om de publieksstem van de Van der Valk publieksprijs flink los. Deze prijs is de enige prijs tijdens het Westfries Ondernemersgala waar het publiek een doorslaggevende stem heeft. Het Westfries Ondernemersgala gepresenteerd door Robert ten Brink vind op donderdagavond 14 februari 2019 plaats in Schouwburg Het Park.

Uit een grote lijst met aangemelde bedrijven heeft de jury eerder de vijf genomineerden bekend gemaakt. Het zijn Lijfstyle Lingerie, Sam van Dalen, Duijn Teamsport, Brow Studio, Bij Meta Restaurant eten en drinken.

Tussenstand

De organisatie maakte begin januari een voorlopige tussenstand bekend. Daarin was de top 3 als volgt. 1. Sam van Dalen, specialist in Italiaanse auto’s te Opmeer, 2. Brow Studio (verzorging wenkbrauwen) in Hoorn en 3. Restaurant Bij Meta in Hoorn. Op welke van onderstaande bedrijven gaat u stemmen? Bij het aantal views op Youtube (deze tellen niet mee) is Meta Eten en Drinken het populairst. Stemmen kan via deze link

Lees ook: Dit zijn de genomineerden voor de WBG Runner Up Prijs

Lees ook: Dit zijn de genomineerden voor de Westfriesland Meer Prijs

 

Spannende strijd om de Van der Valk Publiekprijs WF OndernemersgalaPopulair deze week

To Top
*/ ?>