Westfriesland

Swiss Sense verhuist en opent nieuwe winkel in Hoorn

HOORN/Uden – Swiss Sense opent op vrijdag 8 maart a.s. de deuren van een compleet nieuwe winkel aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D in Hoorn. De winkel van Swiss Sense was voorheen op de eerste verdieping van het pand gevestigd, maar verhuist nu naar de begane grond. Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers een goodiebag.

Vanaf 8 maart a.s. kunnen klanten van Swiss Sense in Hoorn voor alles op het gebied van slapen terecht in de gloednieuwe winkel op woonboulevard Hof van Hoorn in Hoorn. De nieuwe winkel heeft een oppervlak van zo’n 1.000 vierkante meter en is vanaf dan gelegen op de begane grond, waardoor de winkel nog toegankelijker is.

Marco Venema, filiaalmanager van Swiss Sense in Hoorn is blij met de nieuwe locatie. “De nieuwe winkel op de begane grond heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Klanten kunnen in onze nieuwe winkel terecht voor een advies op maat, maar ook voor het opdoen van slaapkamerinspiratie. We kijken uit naar de opening op 8 maart a.s. en nodigen iedereen uit bij ons langs te komen.”

Uitgebreid assortiment

De nieuwe winkel in Hoorn is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van Swiss Sense. De verschillende stijlstudio’s bieden inspiratie voor iedere slaapkamerstijl. Naast een ruim assortiment boxsprings in uiteenlopende stijlen, is in de nieuwe brand store ook een brede collectie matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar.

Feestelijke openingsactie

Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel in Hoorn te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers van de nieuwe winkel een goodiebag ter waarde van 100,- euro.

Over Swiss Sense

Swiss Sense is in 2006 opgericht in Uden en biedt alles op het gebied van goed en fijn slapen. Boxsprings, matrassen en accessoires die met deskundigheid, zorg en aandacht in eigen beheer zijn ontworpen en gemaakt. Zo zorgt de familie Diks, de grondleggers van Swiss Sense, al meer dan 100 jaar voor vele nachten slaapplezier. De collecties zijn verkrijgbaar in de ruim 100 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk

Swiss Sense verhuist en opent nieuwe winkel in Hoorn
To Top
*/ ?>