Westfriesland

Verkeersschool Van Vugt verhuist naar nieuwe locatie

WOGNUM – Verkeersschool van Vugt in Wognum neemt een belangrijke stap voor de toekomst. De huidige locatie aan de Hoornseweg voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en is te klein voor de opleidingen die van Vugt zijn cursisten wil bieden. Een verhuizing is een logische stap.

Wognum verlaten was geen optie, meerdere generaties van dezelfde familie hebben hun opleiding bij van Vugt gevolgd. Die ga je niet zomaar verlaten, daar heb je een band mee.
De nieuwe locatie moest een A-locatie zijn, goed bereikbaar met openbaar vervoer en het liefst direct aan de snelweg A7. Al snel was er de mogelijkheid voor een groot perceel aan de Nieuweweg 24 B (bij de Ambulancedienst) in Wognum.

Start in mei

De verkeersschool zal vanaf mei gaan starten in het woonhuis op het perceel naast het kantoor van de Veiligheidsregio. De woning is omgebouwd als kantoor met opleidingsruimten. Later wordt een nieuw pand er naast gebouw.

Werkzaamheden

Om een groot terrein te ontwikkelen voor de motor en vrachtauto opleidingen moesten bomen worden gekapt, daar komen overigens wel nieuwe voor terug. De werkzaamheden zijn in volle gang en 1 mei 2019 wordt de nieuwe locatie in gebruik genomen.

Warehouse

Omdat er ook veel (logistieke) opleidingen voor beroepschauffeurs zullen worden verzorgd is een Warehouse noodzakelijk. Medio 2020 zal er een geheel nieuw pand uit de grond zijn herrezen met een logistieke ruimte van 450 m2 voor heftruck/reachtruck en andere logistieke opleidingen.

Verkeersschool Van Vugt verhuist naar nieuwe locatie
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>