Westfriesland

Vestiging DEEN Schagen gaat sluiten

Vestiging in Schagen. Foto Google Streetview

SCHAGEN – Eind februari sluit Supermarktketen DEEN haar vestiging aan het Kerkepad in Schagen. Dit meldt het schagerweekblad.nl dinsdag.

“Dit vinden wij niet leuk en gaat ons zeker aan het hart. De sluiting zal niet gepaard gaan met het verlies van banen. Alle medewerkers worden overgeplaatst naar andere DEEN winkels, dus komen weer goed terecht”, geeft Geertje Meijer namens de supermarktketen als reactie aan de krant.

De sluiting van de vestiging valt samen met de afloop van het huurcontract. De supermarktketen vindt dat de locatie onvoldoende vloeroppervlakte heeft om een volwaardige DEEN winkel te worden. Ook de beperkte parkeerruimte en bereikbaarheid met de auto waren een doorslaggevende factor.

DEEN in de buurt

De dichtstbijzijnde DEEN winkels zijn te vinden in Tuitjenhorn en Waarland. “Alle inwoners van Schagen ontvangen binnenkort een speciale folder, waarmee ze op de hoogte worden gesteld van de sluiting.”

In Schagen zijn na de sluiting van Deen nog drie Vomar-supermarkten, een Aldi, Albert Heijn en Dekamarkt te vinden, blijkt uit gegevens van Distrifood Dynamics.

Vestiging DEEN Schagen gaat sluiten
To Top