Westfriesland

Vestiging ToyChamp naar Ringers Winkelcentrum in Alkmaar

Het nieuwe aanzicht van Noorder Arcade Winkelcentrum Alkmaar

ALKMAAR – Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met ToyChamp voor een winkelunit met een oppervlakte van 1.500 m2 in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. Ringers Winkelcentrum is de nieuwe naam van voorheen Noorder Arcade.

ToyChamp is een retailformule met negen grote speelgoedwinkels in Nederland en zeven in België. Met deze overeenkomst zet AM een volgende stap om Ringers Winkelcentrum een gevarieerd winkelaanbod te geven, wat volgens eigen zeggen past bij de ambitie om op deze locatie een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum te realiseren voor de regio Noord-Holland. De winkel zal medio 2019 haar deuren openen.

Ringers Winkelcentrum

Ringers Winkelcentrum moet een locatie worden met grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Op dit moment wordt het winkelcentrum uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met het ontstaan van het nieuwe winkelcentrum ‘Ringers Winkelcentrum’ wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid.

De ambitie is om van Ringers Winkelcentrum een kerngebied te maken in de regio Noord-Holland met als belangrijke waarden ‘ontmoeten’ en ‘verblijven’. Dit komt tot uitdrukking in het bieden van een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen aan een breed publiek. Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar.

Medio 2019 gaat het vernieuwde deel van Ringers Winkelcentrum open.

Vestiging ToyChamp naar Ringers Winkelcentrum in Alkmaar
To Top