Westfriesland

‘Wordt het inderdaad een Gouden Jaar voor Westfriesland?’

WESTFRIESLAND – “Wordt het inderdaad een Gouden Jaar voor Westfriesland?” Dat is de prikkelende vraag die boven de uitnodiging staat van de Opening toeristisch seizoen 2019.

Ondernemend West-Friesland organiseert in samenwerking met Restaurant De Nadorst op dinsdag 12 maart 2019 de opening van het Toeristisch Seizoen in Westfriesland. Ondernemers, politici en bestuurders worden uitgenodigd om te praten over het Gouden Jaar. Het programma bestaat uit een interactief plenair programma met Stefan Kraft van Ermel (Citymarketeer Hoorn), Ben Tap (Wethouder Toerisme Hoorn) en een optreden van René Steens van Cabaret Westfries Collectief.

Er gebeurt veel in de regio op het gebied van promotie en destinatiemarketing. Boeken we ook echt resultaat? Op welke manier kunnen initiatieven nog beter op elk aar worden afgestemd? Aan bod komen onder meer de toekomst van de Halve Maen in Hoorn, maar ook de activiteiten rondom de Gouden Eeuw in Westfriesland.

Vertegenwoordigers van musea, horecagelegenheden en overige vrijetijdsorganisaties zijn van harte welkom. Ook andere geïnteresseerden en politici zijn kunnen zich laten horen tijdens deze interessante interactieve sessie.

De opening van het Toeristisch Seizoen wordt voor het zevende jaar georganiseerd door Ondernemend West-Friesland. De ontvangst is om 15:30 uur in Restaurant De
Nadorst in Westerblokker. Het programma begint om 16:00 uur. We sluiten af met een netwerkborrel tot ongeveer 18:00 uur.

Ondernemend West-Friesland

Ondernemend West-Friesland is het platform voor ondernemende Westfriezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers.

Aanmelden

U kunt zich kosteloos aanmelden via welkom@ondernemendwestfriesland.nl. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

‘Wordt het inderdaad een Gouden Jaar voor Westfriesland?’
To Top