Agenda

Aftrap Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2020

agenda

Aftrap Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2020

03 maart 2020locatie: RPAnhn, Comeniusstraat 10 in Alkmaaraanvang: 13:00

Graag nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst over de 2020 editie van de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen (KBBBD) op 3 maart a.s. van 13.00 tot 14.30 uur bij RPAnhn (Comeniusstraat 10, Alkmaar). We nemen je mee in de ambities en acties van dit prachtige event. Met z’n allen zetten we Noord-Holland Noord nog beter op de kaart!
Deel deze uitnodiging gerust met collega’s voor wie deze bijeenkomst ook interessant is!
Bezoek alvast de website of Facebookpagina.
MELD JE NU AAN!
Wat is KBBBD?
De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is van maandag 5 t/m zaterdag 10 oktober 2020.
Binnen Noord-Holland Noord bundelen ondernemers, onderwijs en overheid hun krachten. Hiermee versterken zij de economische vitaliteit in de regio. Inwoners, bedrijven, ondernemers, organisaties en onderwijsinstellingen zoeken de verbinding om de arbeidsmarkt een energieke impuls geven. De winst van verbinden!
KBBBD is een samenwerking tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn, Ontwikkelingsbedrijf NHN, de 18 gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen.
 Bron: Agenda WBG
Lees verder | Link: Aftrap Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2020
Populair deze week

To Top
*/ ?>