Radio

Uitzending 20 okt 2012: Regiostimulering door KvK, winnaar YEAH! en starter eMBee Advies

Aflevering 24 was zaterdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur te horen op Radio Hoorn. In deze uitzending van Westfriesland in Bedrijf een gesprek met Bashar Al Badri over de Kamer van Koophandel en zijn rol in de stimulering van de regio West-Friesland. Arnoud Ruiter van Brasserie Buiten won maandag 15 oktober de YEAH! award en wij spraken de winnaar. De starter van de Week was Marjo Blokker van eMBee Advies.

De Kamer van Koophandel is een bekend orgaan. Elke ondernemer start daar zijn ondernemerscarrière. Maar wat doet deze instantie nog meer. Bashar Al Badri verteld over het ontstaan van het handelsregsiter en de andere activiteiten van de KvK.

 

In zijn rol als regiostimulering promoot Bashar Al Badri het ondernemersklimaat van West-Friesland. Maar hoe goed is deze? Welke andere partijen spelen hierbij een rol. Tot slot wat vindt hij de kracht van de regio West-Friesland.

Maandag 15 oktober 2012 was de YEAH!. Beginnende ondernemers werden geholpen door vier business coaches met tips en meer kennis over nog beter ondernemen. De winnaar met oa. de beste groeipotentie won die avond de YEAH! award. Arnoud Ruiter van Brassserie Buiten was de gelukkige en in de uitzending vertelde hij over die avond en de prijs.

Starter van de Week is Marjo Blokker van eMBee Advies. Als oud P&O adviseur startte zij haar eigen bedrijf. Waarom toch zelfstandig ondernemer worden? Welke tegenslagen heb je al overwonnen? Marjo Blokker geeft de antwoorden.

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl


To Top