350

Kantoor i – 30m2

Rechthoekige lange ruimte van ongeveer 30m2 (3m x 9,9m) met meerdere ramen naar de gang voor licht (geen direct daglicht). Een goed verlicht kantoor geschikt voor 2 – 4 werkplekken. In het kantoor is aanwezig: elektra, verwarming en (vast en draadloos) internet.

Beschrijving pand

De kantoren zijn natuurlijk tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook in de avond en weekend is het mogelijk (de kantoren hebben een apart alarm).

De Corantijn 63 is het pand van Stumpel, waar we de kantoren op de bovenverdieping verhuren (deze gebruiken wij zelf niet). De centrale entree van Stumpel kan gebruikt worden, of de eigen entree aan de zijkant. Boven is een eigen pantry, alle kantoren en gang zijn netjes geschilderd, de toiletten zijn netjes. Middels een kleine bijdrage in de servicekosten is energie, verwarming, (draadloos) internet, schoonmaak beschikbaar. Men kan eventueel gebruik maken van de print & scan-faciliteiten van Stumpel en koffie/thee. Rondom het pand ruim voldoende parkeergelegenheid. Op het dak zijn 800+ zonnepanelen aanwezig.

Gegevens

Huur per maand : 350
Aantal m2 : 30 m2
Pand Type : gedeeld kantoorpand
Aantal werkplekken : 2-4
Status : beschikbaar voor verhuur
Straat en nummer : De Corantijn 63
Postcode : 1688 JH
Plaats : Zwaag
Pand ID : 200642

Eigenschappen

Parkeerplaatsen op eigen terrein
Eigen toegang

Map

Stumpel Vastgoed

Ik geef toestemming mijn naam, email en telefoonnummer op te slaan (noodzakelijk voor communicatie via contactformulier)


To Top
*/ ?>