Westfriesland

Café Van Rooijen weer open als ‘De Hoek’

Café Van Rooijen in Wervershoof weer open als 'De Hoek'

Café Van Rooijen in Wervershoof gaat weer open. Dick en Sylvia Pieterson uit Grootebroek nemen de stap en noemen hun nieuwe zaak café De Hoek.

In de regio en misschien zelfs wel landelijk is Van Rooijen een begrip. In hoogtijdagen traden er grote namen op en vierden vele Wervershovers er hun feest. Toch redden de vorige eigenaren Arie en Carla Honing het niet. In september 2009 werd het faillissement uitgesproken.

Dick Pieterson wil er weer een mooie zaak van maken, maar is realistisch. ,,Wij weten dat het nooit meer zo zal draaien als vroeger. Daarom gaat eerst het voorcafé open, de achterzaal gebruiken we alleen nog bij grote feesten als Koninginnedag.’’  Op 30 april kan men 16 uur non stop feesten met Q-Day 2012. Met een grote line up van DJ’s mikt men duidelijk op de jongere bezoekers uit Wervershoof en omgeving.

De nieuwe naam ’De Hoek’ is het adres van het café. ,,Ik hoor leuke reacties, maar Van Rooijen is zó bekend. In onze advertenties zullen we daarom voorlopig nog ’voorheen Van Rooijen’ moeten zetten.’’

Dick en Sylvia hebben voorheen café La Cantina gehad in Dirkshorn.

Bron: NHD

Café Van Rooijen in Wervershoof weer open als 'De Hoek'

Cafe Van Rooijen met carnaval 2009. Foto via Google Maps.

To Top