Contact

Westfriesland in Bedrijf is een website met ondernemersnieuws over en voor Westfriese Ondernemers. Tevens maakt de redactie elke zaterdagmiddag een radioprogramma op Radio Hoorn, welke te horen is in de regio Westfriesland.

Wat is regio Westfriesland?

Wij als redactie hebben gekozen om de ‘redactie’-grens van Westfriesland te beperken tot de zeven Westfriese gemeenten; Hoorn, Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Opmeer, Koggenland en Drechterland. Met onze kleine redactie kunnen we hierin het nieuws goed volgen en de ondernemers de aandacht geven die zij verdienen.

Uw nieuws op WestfrieslandinBedrijf.nl

Maak gratis gebruik van de bekendmaking van uw activiteiten of persberichten. Mail naar redactie(at)westfrieslandinbedrijf.nl of gebruik onderstaand formulier. Vul onderstaand formulier in en voeg eventueel een bijlage bij. Houd www.westfrieslandinbedrijf.nl in de gaten en zie uw bericht terug op deze website.

Starter van de Week

In de radiouitzending spreken wij elke week met een startende ondernemer. Om een goed en inhoudelijk interessant gesprek te voeren dient deze minimaal 3-6 maanden actief te zijn om zijn of haar ervaringen met het ondernemen te kunnen vertellen. Bovendien niet langer dan 3 jaar actief om nog in de categorie starter te vallen. Dan is nog net bekend hoe de start van de onderneming was. Voorbeeld interviews zijn te beluisteren via /radio/ pagina. Geef u nu op via onderstaand formulier.

Uw naam *

Uw e-mail adres *

Onderwerp

Uw bericht

Word/PDF/TXT:
JPG,JPEG,GIF:

Hoe bent u op deze site terecht gekomen? Via:

To Top
*/ ?>