Contact

Westfriesland in Bedrijf is een website met ondernemersnieuws over en voor Westfriese Ondernemers. Van 2012 tot en met 2018 maakte de redactie elke zaterdagmiddag een radioprogramma op Radio Hoorn en later Weeff, welke te horen was in de regio Westfriesland.

Wat is regio Westfriesland?

Wij als redactie hebben gekozen om de ‘redactie’-grens van Westfriesland te beperken tot de zeven Westfriese gemeenten; Hoorn, Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Opmeer, Koggenland en Drechterland. Met onze kleine redactie kunnen we hierin het nieuws goed volgen en de ondernemers de aandacht geven die zij verdienen.

Uw nieuws op WestfrieslandinBedrijf.nl

Maak gratis gebruik van de bekendmaking van uw activiteiten of persberichten. Mail naar redactie(at)westfrieslandinbedrijf.nl of gebruik onderstaand formulier. Vul onderstaand formulier in en voeg eventueel een bijlage bij. Houd www.westfrieslandinbedrijf.nl in de gaten en zie uw bericht terug op deze website.

Starter van de Week

Sinds de start in 2012 hebben wij diverse ‘Starters van de Week’ in de spotlight kunnen zetten. Voor een goed en inhoudelijk artikel dient deze minimaal 3-6 maanden actief te zijn om zijn of haar ervaringen met het ondernemen te kunnen vertellen. Bovendien niet langer dan 3 jaar actief om nog in de categorie starter te vallen. Heeft u interesse? Geef u nu op via onderstaand formulier.