Westfriesland

Retailontwikkeling Centrale Zone Grootebroek opgeleverd

In 2009 heeft Gemeente Stede Broec ondernemers voor het eerst geinformeerd over het voornemen voor de Centrale Zone een revitaliseringsplan op te stellen. De Centrale Zone is het gebied Industrieweg, Bedrijfsweg en de Tocht. Dit is het enige bedrijventerrein in Stede Broec. De aanleiding voor de wens tot revitalisering is dat de huidige situatie zowel qua ruimte als in praktisch opzicht niet optimaal is.

GREEN, de vastgoedbeleggingsmaatschappij van de familie Zeeman van de gelijknamige textielsupers heeft de retailontwikkeling Centrale Zone nu opgeleverd.
Het project is gelegen aan de Industrieweg in Grootebroek, dat zich naast de al bestaande Gamma bevindt. Deze Gamma is in 2008 eveneens in samenwerking met GREEN gerealiseerd.

De ontwikkeling bestaat, inclusief de Gamma, uit vijf (winkel)units die gezamenlijk een vloeroppervlak van 7.600 m² beslaan. Van de laatste ontwikkeling zijn de eerste units verhuurd aan Welkoop en Groenhart IJzerwaren. Momenteel is er nog een oppervlakte van 1.400 m² beschikbaar, welke flexibel is in te delen.

Afbeedlingen via www.stedebroec.nl
Meer informatie op http://www.stedebroec.nl/Projecten-in-Stede-Broec/Centrale-Zone.htm

 

To Top