Westfriesland

Academy voor jonge ondernemers in Hoorn

Hoorn geeft ondernemers de ruimte en biedt een vitaal ondernemersklimaat. Dat is ook de reden dat steeds meer nieuwe ondernemers de stad aantrekkelijk vinden. Startende ondernemers vormen de basis voor de toekomst van de economie in Hoorn. Speciaal voor die groep ondernemers lanceert Hoorn Business Events een nieuw concept: YEAH! (Young Entrepreneurs Academy Hoorn)

Ondernemers die recent gestart zijn hebben vaak behoefte aan specifieke kennis, andere motivatoren en specialistische adviezen die ze zelf net niet in huis hebben. YEAH! biedt hen de mogelijkheid om in een select gezelschap te sparren over de onderneming. Door deze unieke ervaringen te delen zorg je ervoor dat je nog succesvoller kunt opereren. Dat scheelt tijd en geeft je nieuwe energie. Bovendien maakt het je wijzer!

Deelnemers aan YEAH! worden vooraf gevraagd een quickscan in te vullen van het recent gestarte bedrijf en de persoon achter de onderneming. Hierbij komen de successen en uitdagingen aan bod. Die informatie wordt op de bijeenkomst gebruikt als rode draad. Getoetst worden onder meer de organisatiestructuur, de visie en de marketingstrategie.

Tijdens de bijeenkomst zijn doorgewinterde businesscoaches aanwezig die de deelnemers zullen prikkelen. Aan het eind van de avond kiezen zij de ondernemer met de meeste YEAH-potentie. Die mag een kwartaal lang gratis gebruik maken van het advies en de kennis van de businesscoaches!

YEAH! werkt bewust met een selecte groep om de interactie te bevorderen en het resultaat te maximaliseren. Bovendien keert dit platform jaarlijks terug om de groei van de Hoornse economie te blijven stimuleren.

YEAH! is op 15 en 16 oktober 2012 van 19.30 tot 22.30 uur en wordt gehouden in de boardroom van de Rabobank. Inschrijven voor één van deze avonden kan via de website www.hoornbusinessevents.nl.

To Top