Westfriesland

10 jaar Rolan Robotics; open dag met 30 industriële robots en Annemarie van Gaal

Foto van klantendag 2007

Foto van klantendag 2007

ZWAAG – Het bedrijf Rolan Robotics –  leverancier van complete las- en handlingrobotsystemen voor de industrie- viert haar 10 jarig bestaan met een waar robotspektakel.  Op 11 april zijn alle klanten uitgenodigd voor de klantendag met interessante gastsprekers, waaronder Annemarie van Gaal , robotvoetbal maar ook vakinhoudelijke presentaties. Het programma biedt gelegenhied tot netwerken en een rondgang langs maar lieft 30 industriële robots welke speciaal voor die gelegenheid zijn opgesteld.

Tijdens de opendag op 13 april geeft het bedrijf een inkijkje hoe robots bij productiebedrijven werken en wat er allemaal mee kan. Zoals het oppakken en neerleggen van 200 pakjes TikTak per minuut, het 3D printen  van kunststoffen, het  dammen met een  robot, het snijden van kaas met ultrasoon (geluidsgolven) , het oppakken van kratjes Cola  of groenten en fruit met een speciale grijper. Het zijn zo maar enkele voorbeelden van de 30 robots welke die dag zijn te bewonderen.

De opendag is op zaterdag 13 april van 11.00 uur tot 16.00 uur. Rolan Robotics is gevestigd aan de De Corantijn 6 in Zwaag.


To Top