Westfriesland

Autobedrijf Peter Ursem breidt uit met Nissan dealerschap

peterursem_hoornHOORN – Autobedrijf Peter Ursem BV neemt per 1 januari 2013 het Nissan dealerschap voor de regio over van Ten Boekel & Bakker ook uit Hoorn.

Sinds 1991 is Autobedrijf Peter Ursem BV dealer van Mitsubishi auto’s. Eigenaar Pieter Ursem zocht bewust naar een nieuw merk, “tegen de stroom inwerken. Juist nu zijn de tijden om je bedrijf te versterken. Door het voeren van een extra merk betekend ook dat de huidige medewerkers garanties hebben op werk. Zeker op de werkplaats kunnen we nu twee merken dealeronderhouden, met bijna gelijke kosten”, aldus Pieter Ursem.

Beide automerken krijgen een eigen showroom met daartussen de onderhoudsgarage. De verbouwing is net achter de rug, op tijd voor de nieuwe klanten die benieuwd zijn naar het aanbod van Nissan. “In oktober had ik meerdere gesprekken bij Ten Boekel & Bakker voor de overname van het merk Nissan in de regio. Zij wilden zich meer gaan focussen op de regio naar Schagen en Alkmaar waar zij nu ook al een vestiging hebben. Blij dat ik nu per 1 januari deze uitbreiding mag voeren.”

(advertentie)


To Top