Westfriesland

Belastingdienst verkoopt inventaris Café de Harmonie Oosterblokker (geannuleerd)

OOSTERBLOKKER – De belastingdienst gaat woensdag 16 oktober 11.00 uur de inventaris van V.O.F. De harmonie in Oosterblokker verkopen via een executieveiling. Dit meldt Wijnoordholland op haar website.

Tijdens de executie veiling worden het cafe-inventaris met o.a. biljart, flessenkoeling, tapinstallatie, stereo-installatie, lichtorgel met mengpaneel, partij barkrukken, stoelen en tafels en een 6-pits RVS fornuis aangeboden. De verkoop vindt plaats bij het café aan Oosterblokker 38 in Oosterblokker. Bezichtigen kan vanaf 10.45 uur.

Let op, de executieveiling kan op het laatste moment nog geannuleerd worden. Op de website www.de-harmonie.com staat verder geen aanvullende informatie over de reden of achtergrond van deze executieveiling.

Update:

De veilig is op het laatste moment geannuleerd. De belastingdienst trok de aankondiging dinsdagmiddag in. Uitbater Roel Zonneveld geeft woensdag in het NHD aan dat beide partij tot een vergelijk zijn gekomen. “Het is een beetje hoog gespeeld”, is wat Zonneveld hierover tegen de krant wil zeggen.

To Top