Westfriesland

Laatste kans aanmelden voor Netwerkevent ‘Koppie doen!’ op 28 mei

HOORN –  Nog minder dan een week dan vindt voor de tweede keer het netwerkevenement ‘Koppie Doen!’ plaats. Dinsdagavond 28 mei komen meer dan 150 ondernemers bij elkaar. De vorige editie was met 150 beschikbare plaatsen snel uitverkocht.  Voor 28 mei zijn er nog kaarten beschikbaar, maar “het gaat snel” aldus de organisatie.

Deze editie in het Atrium van Scholtens Bouw en BDO Accountants in Wognum biedt ruimte aan nog meer ondernemers. Maar het aantal beschikbare plaatsen neemt snel af, volgens de organisatie. Leden van de Westfriese Bedrijven Groep en Ondernemers Club West-Friesland kunnen zich gratis inschrijven. Niet leden moeten betalen voor een toegangskaart.

Volgens één van de initiators Marcel Koomen, bestuurslid Westfriese Bedrijvengroep, is ‘Koppie doen!’ nu al een groot succes. Hij vertelt: “Nadat de uitnodiging de deur uit ging, stroomden de aanmeldingen meteen binnen. Bij het merendeel van onze leden is dus behoefte aan netwerkbijeenkomsten zoals Koppie Doen!”.

Het event wordt groots aangepakt met een inspirerende workshop ‘Zakelijk Flirten’ door Mirjam Wiersma, eigenaar van Helemaal Jij en auteur van de bestseller  Zakelijk flirten, tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek. Ook worden de aanwezigen uitgedaagd om actief te gaan netwerken  tijdens het ouderwets gezellige spel ‘Ren je Rot’ onder begeleiding van Sven Polak.

Kortom weer een aansprekend programma met zeker niet de minste sprekers en het centrale thema ‘Zakelijk Flirten’ staat garant voor een leuke en interactieve avond. Koppie Doen! wordt deze keer gesponsord door: BDO Accountants & (belasting)adviseurs, Scholtens Groep en Tocat Catering.

Meer informatie over het programma, kaartverkoop en locatie van Koppie Doen in de ondernemersagenda.


To Top