Westfriesland

Promobase uit Zwaag exploiteert drie nieuwe digiborden in Hoorn

HOORN – Vandaag worden twee digitale informatieborden geplaatst langs de Provinciale weg (N506). Eén bord komt in de middenberm ter hoogte van het Missiehuis te staan. Het andere bord wordt ter hoogte van Hoorn 80 en de kruising met de Scheldeweg geplaatst. Een derde volgt later.

Binnenkort worden de informatieborden in gebruik genomen. De gemeente Hoorn plaatst korte berichten op het LED-scherm; PromoBase Media & Advertising B.V. b.v. verzorgt de reclameruimte op het informatiebord. Dit bedrijf heeft haar hoofdkantoor aan de Marowijne 13d in Zwaag. Per 1 maart 2013 starten zij met het exploiteren van de cityboards, zoals ze het zelf noemen, in de gemeente Hoorn. Eerder deed men dit al in de gemeente Landgraaf.

De informatie op de borden heeft als belangrijk doel het promoten van de stad. Koopzondagen en A-evenenenten worden bijvoorbeeld vermeld. De borden worden ook gebruikt om weggebruikers te attenderen op wegwerkzaamheden die een goede bereikbaarheid verhinderen. De cityboards bestaan uit een LED-display voor de gemeentelijke informatie en aan beide zijden een verlicht reclamevlak van 4 m2.

Promobase zelf meldt dat er over 2 maanden er nog een derde bord komt bij De Strip (Bangert-Oosterpolder) ter hoogte van ingang bedrijventerrein De Marowijne. Zowel aan de voorzijde als achterzijde zijn er elke week drie uitingen zichtbaar. Dit is mogelijk omdat er om de paar seconden een volgende reclame zichtbaar is.

Afbeelding via verkoopbrochure www.promobase.nl
digitale_borden_hoorn

To Top