Radio

Uitzending 12 januari 2013: Westfries Ondernemersgala en verkoop agrarisch vastgoed

HOORN – Zaterdag 12 januari was er weer een nieuwe uitzending van het ondernemersprogramma ‘Westfriesland in Bedrijf’ op Radio Hoorn, te beluisteren via 105.8FM (regio Westfriesland) en via de livestream op www.radiohoorn.nl.

In deze uitzending spraken wij met Judith Albers die al vele jaren actief is met het organiseren van het Westfries Ondernemersgala. Donderdag 7 februari vindt de 22ste editie van dit gala plaats. Dit jaar is de opzet weer iets aangepast. Hoe houdt je een evenement levendig voor ruim 300 gasten? Na het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht spraken wij met Dirk Waiboer van Klaver Makelaardij over de terugloop in agrarische bedrijven.

(advertentie)
[adrotate group=”10″]

Audio uitzending

Judith Albers is sinds 1999 betrokken bij de organisatie organisatie van het Westfries Ondernemersgala. Met haar bedrijf Au Boulot zorgt zij dat er een Ondernemersverkiezing staat waar Westfriesland trots op kan zijn. In het eerste deel spreken we over de voorgane 21 edities, de eerste editie en de veranderingen tot het gala dat het nu is.

De 22ste editie vind plaats op donderdag 7 februari 2013. Judith Albers verteld over het programma, de diverse prijzenm de nominaties en de nieuwe opzet van de Rabobank Publieksprijs. Wie gaat het presenteren en wat wordt het entertainment tussen de prijsuitreiking door?

Westfrieslandinbedrijf.nl zal tijdens de Westfries Ondernemersgala aanwezig zijn met een liveblog. Mocht u geen kaarten hebben dan kunt u thuis live mee lezen met wat er gebeurd. In samenwerking met DMtekst.
Voorgaande weken hebben we aandacht besteed aan de agrarische sector. Met Arie Schouten van LTO Noord afdeling West-Friesland spraken we over de toekomst visie.  Een week later kwam het nieuws dat er een flinke afname is in het aantal agrarische bedrijven. Een bedrijfstak die hier ook veel mee te maken heeft en dit kan bevestigen zijn makelaars in agrarisch vastgoed. Wij spraken met Dirk Waiboer van Klaver Makelaardij. Zien zij ook een toename in agrarisch vastgoed? Zijn er sectoren die extra zwaar hebben? Is er alleen sprake van schaalvergroting of ook verkleining?

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.

/strong


To Top