Radio

Uitzending 2 maart 2013: Van Diepen Jumbo Zwaagdijk, Bouwbedrijf Reus en Taxi Kleine

Zaterdag 2 maart vanaf 17.00 kon u een uur lang luisteren naar informatie en nieuws voor, over en met Westfriese ondernemers in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Het was een uitzending voor informatie over samen een onderneming runnen als echtpaar, de verlaging van de BTW op verbouwingen en de kansen voor de bouw en waarom iemand kiest voor het zelfstandig ondernemerschap als taxichauffeur.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

In de studio sprak ik met Monique en Arjen van Diepen die samen drie Jumbo Supermarkten runnen waarbij de laatste in december 2012 bij Zwaagdijk geopend is. In het eerste deel over het ondernemerschap als echtpaar en de maanden voorafgaand aan de opening in Zwaagdijk-Oost.

Na de muzikale onderbreken spraken we verder met Monique en Arjen Van Diepen over de Jumbo Supermarkten die zij als franchisenemer beheren. We beginnen het gesprek over de laatste twee weken voor de opening en vervolgen naar de formule Jumbo, Deen supermarkten en de toekomst van de supermarkten in de regio Noord Holland.

Daarna rond half zes zoals gebruikelijk het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht . Daarin was een gesprek met Niklaas Reus van Bouwbedrijf Reus uit Enkhuizen. Per 1 maart is de btw voor verbouwingen verlaagd. Wat merkt hij hiervan?

Na de Westfriese Ondernemers agenda sprak ik met de starter van de Week. Deze week is dat Jeffrey Kleine. Hij is vorig jaar zelfstandig taxi chauffeur geworden. Kent hij West-Friesland al op zijn duimpje en is hij ook een soort psychiater in een auto?

Zaterdag 9 maart 2013 kunt u tussen 17.00-18.00 uur weer een nieuwe uitzending horen op Radio Hoorn, 105.8 FM of via www.radiohoorn.nl. Alle interviews zijn de maandagmiddag daarop als losse fragmenten op deze pagina te beluisteren.


To Top