Westfriesland

3D Concept print store opent 9 augustus in Hoorn

encis_3dprintstore

Het pand van Encis waar de 3D conecept print store komt

HOORN – Op zaterdaq 9 augustus a.s. opent Encis haar 3D concept store aan het Grote Noord nummer 9 en is hiermee naar eigen zegge de eerste in Noord Holland. In de store kunt u alles op het gebied van 3D-printen voelen, zien en ervaren. Er zijn 3D-printers, printmateriaal en accessoires te koop of te huur. Er worden diverse workshops aangeboden om particulieren en bedrijven aan de hand te nemen in deze nieuwe digitale revolutie.

3D printing

De 3D store is een beleveniswinkel waar u laagdrempelig de huidige mogelijkheden kunt zien en voelen. Een plek waar u advies kunt krijgen over de mogelijkheden voor u als gebruiker. U kunt er printers kopen of huren. U kunt er uw 3D ontwerp (laten) maken, u kunt er workshops volgen, u kunt er verbruiksartikelen verkrijgen en een hoop inspiratie opdoen.

In de conceptstore laat u uw eigen fantasie vaste vormen aannemen. Uit het niets ontstaat iets. U kunt in de shop zelf ontwerpen en samen met Encis 3D uw gewenste creatie maken. Of u nu architect, arts, aannemer, juwelier, automonteur of gewoon een enthousiaste ontwikkelaar bent er is altijd een relevante keuze. De maquette voor uw huis, uw borstbeeld, uw zelfontworpen sieraad, uw prototype voor een onderdeel of een designvaas, het eindproduct is veelal binnen het uur- of na een aantal uren klaar- en in uw handen.

3D print techniek

De opkomst van de 3D-printer en 3D-technologie vormt een ware revolutie in de industrie en wereldwijde economie. Het idee dat iedereen straks thuis een 3D-printer tot z’n beschikking kan hebben en dat bijna alles door deze printer kan worden gemaakt, verandert veel. 3D-printing verandert onze toekomst, sneller en efficiënter dan u zich nu wellicht nog kunt voorstellen.

De Encis 3D concept store is open op dinsdag t/m zaterdag van  09:00 tot 17:30 uur, op koopzondag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op maandag op afspraak.

Over Encis

De nieuwe winkel komt middenin het unieke zakelijke hart van Encis. Zij is al jaren leverancier van professionele ICT oplossingen voor het MKB. Encis is gespecialiseerd in het leveren van Cloud oplossingen zoals een volwaardige werkplek, maar ook faciliteert zij deelcomponenten als applicaties, data opslag, mail en/of sharepoint. Daarnaast levert zij VoiP telefonie en voorziet zij ook in lokaal server- en netwerkbeheer. Om voorloper te blijven in technologie en aan de hedendaagse of toekomstige vraag te blijven voldoen heeft Encis een development afdeling die continu bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Encis 3D is daar een mooi voorbeeld van.


To Top