Westfriesland

BDO: Horeca bijeenkomst wet werk en zekerheid en allergenen

restaurant_foodWOGNUM – Speciaal voor ondernemers in de horecabranche organiseert BDO op maandag 1 december het ‘Rondje van BDO’. Tijdens deze bijeenkomst verzorgt Koninklijke Horeca Nederland een presentatie over de wet ‘verstrekking voedselinformatie aan consumenten’ en gaat BDO in op de nieuwe Wet Werk en Zekerheid.

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

Horeca-ondernemers zijn vanaf 13 december 2014 verplicht om allergenen informatie te verstrekken. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zal controles uitvoeren op de aanwezigheid van deze informatie. Veel ondernemers zijn nog onzeker om de NVWA te ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst praat een vertegenwoordiger van Koninklijke Horeca Nederland de ondernemers bij over de stand van zaken.

Wet Werk en Zekerheid
BDO brengt u daarnaast op de hoogte van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Meer bekendheid met deze nieuwe wet voorkomt onverwachte risico’s bij het aangaan, voortzetten en beëindigen van tijdelijke arbeidsovereenkomsten.Naast het informatieve karakter van deze bijeenkomst is het ook geschikt om in contact te komen met collega horeca ondernemers.

16.00 uur     Ontvangt
16.30 uur     Welkomstwoord
16.45 uur     De nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) door BDO
17.30 uur     Pauze
17.45 uur     Stand van zaken nieuwe allergenen wetgeving door Koninklijke Horeca Nederland
18.00 uur     Rondje van BDO met hapjes

Locatie

BDO Acountants & Adviseurs, Geert Scholtenslaan 12 te Wognum.

Aanmelden

Deelnemen aan het ‘Rondje van BDO’ is kosteloos en u kunt uiteraard een relatie meenemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar dorothe.hes@bdo.nl.

To Top