Westfriesland

Rasondernemers Avontuur en Hermans aan het woord

AvontuurmetHermansHOORN – Op dinsdagmiddag 28 oktober organiseert Hoorn Business Events een nieuwe event: Avontuur met Hermans. Een interactief en inspirerende presentatie met als hoofdgasten Patrick Avontuur en Kees Hermans.

Ondernemen is avontuur

Ondernemen is een avontuur. Een reis waarvan je hoopt dat die goed verloopt. Daarom plan je een route die je het beste uitkomt. Maar wat als er halverwege beren op de weg staan? Hoe weet je welke beren dat zijn en waar ze precies staan? Beleef het avontuur van ondernemen mee met Patrick Avontuur en Kees Hermans. Twee ondernemers die weten welke valkuilen en uitdagingen je tegenkomt, omdat ze spreken uit ervaring.

Patrick Avontuur

Sfeermaker Patrick Avontuur begon op zijn 19e als zelfstandig ondernemer. In 2013 verkocht hij een groot gedeelte van de aandelen van Avontuur Thema-vormgevers. Nu houdt hij zich voornamelijk bezig met de creatieve kant. Ook participeert hij in andere bedrijven. Patrick is een ondernemer met een onconventionele manier van zakendoen en leiding geven.

Kees Hermans

Multi-ondernemer en investeerder Kees Hermans is groot geworden met handel in cd’s, dvd’s, boeken en computerspelletjes en speelde onder meer een belangrijke rol bij de ontwikkeling van De Blauwe Berg in Hoorn. Ook kocht hij de landelijke ketens Jamin en Multivlaai. Kees is een ondernemer die blijft doorgaan waar anderen zouden stoppen.

Deze interactieve en inspirerende reis wordt begeleid door presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en wordt afgesloten met een kleine netwerkborrel. Klik hier voor aanmelden Avontuur met Hermans via onze agendapagina van dit event

Interview

Luister hier naar het interview met Robert-Jan Knook over Avontuur met Hermans. Waarom juist deze ondernemers en wat gaan zij precies vertellen?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171913805″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

To Top