Westfriesland

BMG Vastgoed uit Hoorn koopt saunacomplex in Oss

Afbeelding website Thermen Lucaya in Oss

Afbeelding website Thermen Lucaya in Oss

OSS – BMG vastgoed uit Hoorn heeft in Oss Thermen Lucaya voor 1.350.000 miljoen gekocht. Dit meldt het Brabands Dagblad donderdagochtend op haar website. Thermen Lucaya BV was eerder op 22 juli 2014 volgens het insolventie register  failliet verklaard.

Verkoop

BMGVASTGOEDVolgens de krant heeft de familie Van de Veerdonk het saunacomplex op 21 oktober verkocht aan Wellness Center Oss BV gevestigd in Den Haag. De overname som was 1 miljoen euro. Deze BV verkocht het op 30 oktober, negen dagen later, door aan BMG Vastgoed voor 1.350.000 miljoen euro. De beide verkoopaktes passeerden op 3 november op 20 minuten van elkaar bij een notaris kantoor in Alphen aan den Rijn.

Uit het Kadaster blijkt dat er op Thermen Lucaya een hypotheek ruste van 4.5 miljoen. Een deskundige zegt tegen de krant dat de Rabobank hiervan niet veel terug zal zien.

Portfolio

BMG Groep heeft volgens de eigen website ook saunacomplexen in bezit in Santpoort-Zuid (Ridderrode) en ’s Hertogenbosch (Devarana Resorts). Het saunacomplex in Oss is nu als B.M.G. Sauna Oss BV in de BMG Groep opgenomen. Daarbij horen ook Sauna & Beauty Den Ilp BV en Sweet Lake Wellness BV.


To Top