Westfriesland

MITH Fashion and Furniture sluit beide winkels in Enkhuizen

mith_enkhuizenENKHUIZEN – Mith Fashion & Furniture in Enkhuizen sluit na 10 jaar haar deuren. Maandagochtend 6 januari bleven de deuren op de Westerstraat gesloten. Halverwege 2013 openden men nog een tweede zaak aan de overzijde van de huidige winkel.

Helaas bleek de tegenvallende decembermaand de laatste druppel en moest deze moeilijke keuze gemaakt worden. Eigenaren Pierre Meij en Rick van Willigen bedanken op de website de klanten voor een mooie tijd.

Na ruim 10 jaar met MITH Fashion and Furniture in Enkhuizen hebben wij (gedwongen) moeten besluiten de deuren te sluiten. Met ingang van maandag 6 januari zijn beide winkels op de Westerstraat gesloten.

Wij hebben het 10 jaar met veel enthousiasme gedaan en steeds vernieuwing gezocht en gevochten tegen de diverse crisissen. De jaren 2011 en 2012 waren al heel moeilijk, maar daar hebben wij ons toch doorheen geworsteld. Het jaar 2013 leek een verbetering te worden, maar nadat vanaf eind oktober de ontwikkelingen verder verslechterden en decembermaand tegen viel, kon er geen andere keuze meer gemaakt worden dan de winkels te sluiten.

Wij bedanken onze klanten voor een mooie tijd en wensen jullie het allerbeste voor de toekomst.

(foto via www.mith.nl)

To Top