Westfriesland

Omring geeft inkijkje in zorg,wonen en techniek in 2040

HOORN – Zorgaanbieder Omring organiseert op 26 augustus 2014 een symposium met als titel ‘Zo woon ik in 2040!”. Een bijeenkomst dat vooruit blikt naar de toekomst van zorg, wonen en technologie. Slaap ik in een bed dat me de volgende ochtend wast en aankleedt? Trekt een robot mijn steunkousen aan? Kom ik de deur nog uit of leef ik alleen nog virtueel? Drie sprekers nemen de bezoekers mee in de mogelijkheden van de toekomst.

Alexander Klöpping bekend van DWDD en Blendle.

Alexander Klöpping bekend van DWDD en Blendle.

Sprekers

De omring heeft voor deze symposium drie spreker uitgenodigd. Jan Depping, public sector lead bij Microsoft blikt vooruit. Dr. ir. Daan Dohmen is zorgfuturist en algemeen directeur bij FocusCura. Zijn activiteiten richten zich op zijn passie om ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking in staat te stellen langer zelfstandig thuis te blijven. FocusCura is marktleider op het gebied van zorginnovatie in Nederland. Hij vertelt over de gevolgen voor de individuele mens en geeft ons een inkijk in de toekomst van zorginnovatie.

Alexander Klöpping is internetondernemer en bekend als tafelgast bij de Wereld Draait Door. Hij gaat in op de gevolgen van internet, social media, en interactieve middelen op het dagelijks leven.

De bijeenkomst is dinsdag 26 augustus van 12.00-17.00 uur bij Van der Valk Hotel in Hoorn. Kaarten zijn te bestellen via Omringpas@omring.nl of te koop bij de Omringwinkels in Hoorn, Bovenkarspel, Schagen en Den Helder.


To Top