Westfriesland

Op bezoek: Ondernemerscafé OFE in Enkhuizen

OFE_EnkhuizenENKHUIZEN – Donderdag 13 november organiseerde de Ondernemers Federatie Enkhuizen (OFE) weer haar maandelijkse ondernemerscafé. Dit keer niet bij de Nieuwe Doelen, maar bij één van haar leden Keukendesign Enkhuizen. Westfriesland in Bedrijf was op bezoek voor interviews, foto’s en een verslag.

Even na 18.00 uur waren ruim 60 leden aanwezig in de keukenshowroom. De avond begon met een bevlogen verhaal over de actie voor een röntgenapparaat voor Enkhuizen. “Als elke ondernemer nu even €100,- per werknemer doneert, komen we al een heel eind. De reistijd nu heen en terug naar Hoorn bespaar je je dan weer.” Enkele ondernemers zag je snel een rekensommetje maken in hun hoofd.

Daarna was het woord aan de gastheer van de avond Willem Boerakker. Hij mocht de avond openen met een korte uitleg over zijn bedrijf, maar ook over zijn gezondheid. “Tegenslagen met mijn gezondheid hebben mij gesterkt in mijn ondernemers drive. Het positief inzien, niets kan je dan meer deren. Niet meer denken van ik zou dat graag willen, maar gewoon doen.”

Daarnaast is de heer Boerakker ook voorzitter van de Westfriese Bedrijven Groep afdeling Enkhuizen. In deze rol pleitte hij voor een Park Management Enkhuizen met extra beveiliging op de bedrijventerreinen en goed onderhoud.

Na het bedank woordje van Herman Hoekstra de voorzitter van de OFE aan de beide sprekers werd het stamppot buffet geopend en starten de vele gespreken tussen de ondernemers. Na 22.00 uur werd de borrel afgesloten en was het tijd om te rusten voor de volgende werkdag.

Foto’s

[nggallery id=28]

Interviews

In aflevering 129 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf werden interviews opgenomen op deze avond uitgezonden. Beluister hier de gehele uitzending. Losse interviews over OFE zijn op deze pagina te beluisteren.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/177334777″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


To Top