Westfriesland

Sportkleding van het Hoornse RunColor in TV spelshow

Bommetje en Ron BoszhardHOORN – “Toen het tv productiebedrijf Masmedia mij opbelde om deze order te verzorgen ging bij mij de vlag uit.” Eigenaar Jan Doodeman van Runcolor uit Hoorn is trots dat hij de sportkleding mag leveren bij een nieuw tv programma Bommetje bij Avro/Tros gepresenteerd door Ron Boszhard.

Vanuit Hoorn

Bommetje is een spelletjes programma dat zich afspeelt in en rondom het water, telkens door vijf koppels; een ouder met één kind. Voor dit programma mocht Runcolor 170 kleurige singletjes en broekjes leveren. Een mooie mijlpaal voor dit nog jonge bedrijf actief vanuit de woonkamer aan de Alexanderstraat in Hoorn. “Nu deed ik wel veel meer grote leveringen maar het bijzondere van deze is natuurlijk dat iedereen straks in Nederland jouw kleurige kleding op het scherm kan zien. Daar kan ik trots op zijn.”

Runcolor eigenaar Jan Doodeman

Runcolor eigenaar Jan Doodeman

Loopkleding

Eigenaar Jan Doodeman begon drie jaar terug met loopshirtjes aan collega hardlopers. Inmiddels zijn diverse hardloopteams voorzien van loopkleding op maat met herkenbare logo’s van deze bedrijven.

Doodeman ziet meer kansen in sportkleding. “In het laatste jaar is de fietskleding gaan lopen,  de teamkleding komt nu op gang en zelfs voor de schaatssport komen de eerste aanvragen. Ook is er de mogelijkheid voor maken van kindersportkleding.”

Alle opnames van het tv programma zijn achter de rug en het programma Bommetje zal in maart 2015 in twaalf afleveringen worden uitgezonden, met de kleding van Doodeman.

(Foto’s aangeleverd)

To Top