Westfriesland

WFdeals zoekt voordeel voor consument en ondernemer

wfdealsHOORN – WF Deals is maandag 20 januari officieel gestart met wekelijks promoten van een aanbieding, die interessant is voor de inwoners van heel West-Friesland. Het aanbod moet volgens de initiatiefnemers divers zijn: van restaurants, sportscholen, beauty salons en evenementen tot dansscholen en wellness centers.

De website www.wfdeals.nl is een initiatief van Kevin de Vries. Hij denkt niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. “Ik ben op zoek naar voordelige aanbiedingen van hoogwaardige producten en diensten. Iedere dag staat er een aanbieding online van minimaal 50% korting. De consument koopt de aanbieding en ontvangt per mail een voucher. Deze voucher moet de koper uitprinten en inleveren bij de deelnemende partner van WF Deals. Kortingen kunnen oplopen tot wel 75%,” aldus De Vries.

Commissie

Ook bedrijven hebben volgens De vries voordeel. “De samenwerking tussen Facebook en WF Deals geeft de Westfriese detaillist de mogelijkheid zich beter te profileren. Het bereik in West-Friesland is substantieel en voor de detaillist zijn er geen extra kosten verbonden aan de uitingen. Bovendien is de commissie een stuk lager is dan bij de gevestigde orde.” En met dat laatste geeft de ondernemer aan is het punt waarop zij zich onderscheiden.

De eerste WF Deals start maandag 20 januari met een aanbieding voor een ‘’onbeperkt fijnproevers gerechtjes’’ bij Dinner & Co op de Roode Steen te Hoorn: een waardebon voor etentje met z’n tweeën van € 55,00,-  nu voor slechts € 27,49. Voor de snelle rekenaars inderdaad 50% korting.


To Top