Westfriesland

Wie wordt het gezicht van de Westfrisiaweg?

logo_provincie_NH_N23REGIO – De provincie zoekt naar mensen die vanaf heden tot en met eind 2017 het gezicht willen zijn van de N23 Westfrisiaweg. Al decennia lang wordt erover gesproken, maar nu is de uitvoering toch wel heel dichtbij: de N23 Westfrisiaweg – de verbinding tussen Alkmaar en Enkhuizen – wordt de komende jaren door de provincie Noord-Holland gerealiseerd. Ook u heeft vast een verhaal over de weg.

De provincie zoekt naar personen die gedurende de realisatie van het project het gezicht willen zijn van de N23 Westfrisiaweg. De scholier uit Wognum die elke dag de weg oversteekt naar school, de moeder die de weg privé en als forens gebruikt, of de agrariër die zijn bedrijf in de omgeving heeft en dagelijks over de weg rijdt voor transport.

Project ‘Gezicht van de Westfrisiaweg’

Ook voor ondernemers en het belang van deze weg voor het bedrijf

De provincie zoekt naar mensen die vanaf heden tot en met eind 2017 het gezicht willen zijn van de N23 Westfrisiaweg. Van maart 2014 tot en met 2017 worden deze personen jaarlijks geportretteerd en gefilmd, waarbij zij hun verhaal kwijt kunnen. Het beeld wordt onder andere in het informatiecentrum en op de website van het projectbureau N23 Westfrisiaweg gebruikt.

Interesse?

Woont, werkt of recreëert u in de directe omgeving van de weg en heeft u een verhaal dat u graag met anderen wilt delen? Of voelt u zich op andere wijze verbonden met het project? Meldt u zich dan tot 27 februari 2014 via judithfraune@cultuurcompagnie.nl aan voor de castingavond.

U bent deze avond van harte welkom in het onlangs geopende informatiecentrum van het projectbureau N23 Westfrisiaweg om kennis te maken met medewerkers van het projectbureau en om het informatiecentrum te bekijken.

Praktische informatie casting
Datum: Maandag 17 maart 2014, tussen 19.00 – 21.30 uur;
Locatie: Informatiecentrum projectbureau N23 Westfrisiaweg, Keern 231a, te Zwaag;
Meer info: Kijk op deze site voor meer informatie over het project en de routebeschrijving.


To Top