Westfriesland

10 december OVW Ondernemers(bier)café

WERVERSHOOF – Op 10 december houdt de Belgische Bierbeleving een presentatie tijdens het OVW ondernemerscafé in Café Restaurant ’t Fortuin. Drie ondernemende bierkenners vertellen over de opstart van het bedrijf en laten je kennismaken met een aantal typisch Belgische biertjes. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Pascal Meester (Wervershoof), Pieter Boy (Brussel) en Frank Musman (Hoogkarspel) vertellen over het opstarten van het bierbedrijf; de ups & downs, selectie van bieren en brouwers en het veroveren van marktaandeel vanaf een nulpunt.  Aansluitend laten zij je proeven van een aantal heerlijke Belgische bieren.

De Belgische Bierbeleving
Om de Nederlandse biercultuur te verrijken hebben drie oud studiegenoten Allez Bierimport De Belgische Bierbeleving opgericht. De onderneming richt zich op het importeren en verspreiden van producten van innoverende,  kleinschalige brouwerijen uit België.  De heren hebben rechtstreeks contact met zowel de brouwers als de klanten en begeleiden het gehele importproces van het afhalen bij de brouwerijen tot het aan de deur bezorgen bij de klant. Op deze manier spelen ze goed in op de wensen van de individuele horecaondernemer.

Presentatie, buffet en bierproeverij

Alle leden van de OVW zijn van harte welkom op 10 december vanaf 18.00 uur in ‘t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Ben je geen lid, maar wel geïnteresseerd in de OVW of het onderwerp van de presentatie? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je genieten van het buffet en de bierproeverij die worden aangeboden door De Belgische Bierbeleving en de OVW. Kom ook en beleef het mee!

10 december OVW Ondernemers(bier)café

To Top