Westfriesland

Boek: ‘Om (niet) gestoord van te worden’ tijdens werken

Bewerking uit boek 'Om gestoord van te worden'.

Bewerking uit boek ‘Om gestoord van te worden’.

HOORN – Op 24 september publiceert auteur en trainer Barbara Aalpol haar boek Om gestoord van te worden. Dit prikkelende boek zit boordevol tips om je tijdens je werk minder te laten afleiden. De presentatie van het eerste exemplaar zal plaatsvinden in Het Huis Verloren in Hoorn. Aansluitend is er een concert van het Tom Beek jazzkwartet.

Tijdens een werkdag komt er veel informatie op je af. E-mails, telefoontjes en tekstberichten verstoren je concentratie als je aan het werk bent. Collega’s en klanten vragen om aandacht en het internet lokt. Hoe kom je ooit aan werken toe met al die afleidingen? Om gestoord van te worden!

De Hoornse Barbara Aalpol heeft haar eigen trainingsbureau Balance Your Work en geeft trainingen waarin je leert om slim met je werktijd om te gaan. Barbara Aalpol: “Ik heb dit boek geschreven aan de hand van praktijkvoorbeelden die echt werken. Pas deze tips toe en je zal zien dat je je deadlines haalt, creatiever wordt en meer kunt genieten van de leuke dingen in je werk.”

De humoristische en stijlvolle vormgeving en illustraties van Jeroen Klaver van Shamrock maken het boek extra aantrekkelijk. Toegang tot de boekpresentatie is gratis. Het eerste exemplaar van het boek zal Barbara uitreiken aan saxofonist Tom Beek. Hij schreef het voorwoord en geeft aansluitend aan de boekpresentatie een jazzconcert.

Voor aanwezigen bij de boekpresentatie is het concert gratis (entree jazzconcert: €7,50). De boekpresentatie is op 24 september 2015, 19.30 uur in Het Huis Verloren, Kerkstraat 10 in Hoorn.
3D omslag boek Om gestoord van te worden vierkant
Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven (ISBN 978-90-823372-0-4) en kost €19,90. Tot 24 september en tijdens de boekpresentatie is het boek met korting voor slechts €15,00 te koop. Boek bestellen kan op www.omgestoordvanteworden.nl.


To Top