Westfriesland

Gratis seminar Crowdfunding voor MKB Westfriesland

geld_onderzoekWESTFRIESLAND – MKB’ers die aan de slag willen met crowdfunding kunnen kosteloos deelnemen aan een bijeenkomst op 2 of 9 april. Per bijeenkomst in Haarlem of in Medemblik is er plaats voor 100 MKB-ers

Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers hoe crowdfund als financieringsvorm werkt en wat de mogelijkheden zijn voor hun bedrijf. MKB’ers die aan de slag willen met crowdfunding, kunnen zich aanmelden voor deze seminars op 2 of 9 april.

Crowdfunding

Crowdfunding brengt mensen die willen investeren en ondernemers die geld nodig hebben voor start- of werkkapitaal bij elkaar. Het is de snelst groeiende vorm van financieren en investeren in Nederland. Crowdfunding biedt kansen, ook voor MKB’ers. Maar door gebrek aan kennis en informatie maken zij nog weinig gebruik van crowdfunding. Daarom organiseren de provincie Noord-Holland en branchevereniging Nederland Crowdfunding deze twee seminars.

Hoe crowdfunding toepassen

Het seminar wordt gegeven door Simon Douw, medeoprichter van crowdfunding adviesbureau Douw&Koren. Hij laat de deelnemers zien hoe zij crowdfunding succesvol kunnen toepassen. Ook geeft hij tips voor het opstarten van een eigen crowdfunding campagne. Verdeeld over twee seminars is er slechts ruimte voor 100 ondernemers. Van deze ondernemers maken er vervolgens tien kans op persoonlijke coaching tijdens hun eigen crowdfunding campagne.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website www.2miljoeninvesteerders.nl voor de seminar van 2 of 9 april aanstaande.

  • Seminar 1: donderdag 2 april in Het Seinwezen in Haarlem
  • Seminar 2: donderdag 9 april in Het Markthuys in Zwaagdijk, Medemblik
    Tijden: van 13.00 tot 17.00 uur inclusief borrel

To Top