Westfriesland

Grote opkomst bij tweede Starters Event Westfriesland

ZWAAGDIJK – Maandagavond kwamen ruim 140 bezoekers naar het Starters Event Westfriesland op het kantoor van Rabobank West-Fiesland. Onverwachts veel gezien ook het feit dat er last minute nog stoelen bij gezet moesten worden. De eerste editie in juni kende 70 bezoekers.

De aanwezigen werden bijgepraat over de financieringsmogelijkheden door de bank, online boekhouding 2.0 via Kenter Accountants en bedrijfsverzekeringen via Interpolis. Na deze presentaties was er korte pauze en konden de bezoekers vragen stellen bij de diverse info stand of netwerken.

Na de pauze mocht Martijn Pennenkamp van ikwordzzper.nl de bezoekers meenemen in zijn succesverhaal. Met concrete tips voor je bedrijfsnaam op internet en hoe Social Media slim inzetten. Hierna was het tijd voor de tweede ronde bij de info stands en het netwerken.

Voor 2016 staat een vervolg wederom op de planning. Gezien de opkomst maandagavond lijkt en blijkt er een behoefte te zijn.

Interview

Zaterdagmiddag tussen 17.00 -18.00 uur op Radio Hoorn in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf twee interviews met net gestarte ondernemers. De één met een webshop in electronica de ander van de HvA, maar met een serieuze investeerder die groei mogelijk wil maken.


To Top