Westfriesland

Nieuwe fashion formule voor Indian Summer Hoorn

HOORN – Dit najaar bestaat Indian Summer aan het Kleine Noord in Hoorn precies 20 jaar. Om dit te vieren, krijgt de mannenmodezaak een facelift en een nieuwe fashion formule. De Schutz Fashion Group waartoe deze zaak ook behoord heeft de smaak van verbouwen te pakken na de uitbreiding van Schutz Mannenmode nu op Kleine Noord 25, 27 en 29.

Altijd in beweging

“Net als de natuur zijn wij altijd aan het vernieuwen,” vertelt Marie-France Schutz. “De naam Indian Summer verwijst naar het najaar in New England en Amerika. Een heerlijke tijd waarin de natuur nog eenmaal opleeft voordat de winter inzet. Dit verschijnsel biedt verrassende kleuren en oogstrelende combinaties. Met schitterende tinten rood, oranje en geel die samen hulde brengen aan de herfst. Toen wij 20 jaar geleden de zaak aan het Kleine Noord 17 openden, vonden wij deze naam dan ook zeer toepasselijk. Al vanaf de eerste dag is de winkel een succes, maar wij hebben besloten om deze unieke winkel na twee decennia toch een update te geven. Dat komt eigenlijk doordat wij sinds de verbouwing en uitbreiding van Schutz Mannenmode op Kleine Noord 25, 27 en 29 de smaak flink te pakken hebben. Deze verbouwing was zo succesvol dat we nu direct flink doorpakken. We blijven in beweging.”

 ‘helaas blijkt beveiliging met rolluiken in deze tijd noodzakelijk’ 

Mode en Men’s lifestyle

“De plannen zijn ook voor deze winkel groot,” verklapt Marie-France. “Maar daarover vertellen we over een paar weken graag meer. Inmiddels zijn wij gestart met een facelift van de voorkant. De gevel is geschilderd, de pui heeft een andere kleur gekregen en binnenkort komen er rolrekken achter de ramen. Het is ontzettend jammer dat dit de uitstraling van onze etalages iets aantast, maar helaas blijkt beveiliging in deze tijd noodzakelijk. Onze merken zijn nu eenmaal zo populair dat sommige mensen ook na sluitingstijd willen komen winkelen.”

“Ook het interieur wordt flink aangepakt. Het zal ongeveer een maand duren voordat alles klaar is. Uiteraard blijven we tijdens de verbouwingsperiode gewoon open. Maar om ruimte te creëren voor onze nieuwe merken, moeten we eerst ruimte maken. En dat doen we door middel van een grote leegverkoop. Daar kunnen klanten flink hun slag bij slaan, want we hebben nog een ruim aanbod hele mooie mode-items, die zeer voordelig van de hand gaan. Na de verbouwing starten we met een nieuw concept vol mode en men’s lifestyle. Een frisse fashion formule die een unieke belevenis biedt, maar toch dezelfde kernwaarde houdt. Zo geeft Indian Summer ook de komende decennia weer kleur aan het Kleine Noord.”

Schutz Fashion Group

Indian Summer is – net als de Mode Apotheek en Schutz Mannenmode – onderdeel van de Schutz Fashion Group. Ruim 1000 m2 mondiale mannenmode op het Kleine Noord.  Maar voordat de grote verbouwing van start gaat, is het eerst tijd voor een grote verbouwingsleegverkoop. Een spectaculaire supersale die een buitenkans biedt om nog tijdens deze ‘Indian Summer’ voordelig de najaarsgarderobe aan te vullen.


To Top