Westfriesland

Nomineer Westfriese bedrijven voor Ondernemersgala 2016

header_WFondernemersgala2016

WESTFRIESLAND – Het nomineren van ondernemingen voor het Westfries Ondernemersgala is sinds de presentatie van de nieuwe opzet van het gala al mogelijk. Maar wat zijn de categorieën en waar let de jury op?

Het nomineren van bedrijven kan tot 30 november. Dat kan door een medewerkers, de directie zelf, klanten, relaties en gemeenten. Nomineren kan voor onderstaande drie categorieën via deze pagina.

  • Rabobank Westfriesland Méér prijs is bestemd voor bedrijven die langer dan 10 jaar bestaan
  • Van der Valk Retail Publieksprijs is bestemd voor elk willekeurige (online of offline) retailer
  • Westfriese Bedrijvengroep (WBG) Runner Up Prijs is voor ondernemingen die nog geen tien jaar bestaan

Wat levert het op?

De nieuwe voorzitter Marinus Zoutendijk was met Abovo Media de winnaar van de Westfriesland Méérprijs in januari 2015. “Deze prijs leeft in Westfriesland en ook buiten Westfriesland hebben wij veel reacties gehad. Het is fantastisch om zo met het bedrijf in het zonnetje te staan. Wat je meer wensen dan goede PR?” Dus een aanbeveling om te nomineren. “Ja en als je wel genomineerd bent of de prijs wint, zal je zien wat voor mooie ervaring dat is,” aldus Marinus Zoutendijk sprekend uit eigen ervaring. Meer over de nieuwe opzet Westfries Ondernemersgala.

Interview jury voorzitter Jan Franx

Ook de komende editie is Jan Franx de juryvoorzitter. Aan hem de taak om met zijn team een selectie te maken uit alle genomineerde bedrijven. Wil je echt meedoen voor de prijzen, dan heeft hij alvast een tip. Franx: “Zorg dat je website op orde is. Dit is het eerste waar wij als jury op kijken naar het verhaal van het bedrijf, visie en missie en de eventuele maatschappelijke rol die het bedrijf vervuld.” Meer tips in onderstaand interview.

To Top