Westfriesland

Toch sluiting Blokker winkels? ‘Vestiging Blokker in Grote Beer gaat dicht’

WC_GroteBeerHOORN – Hoorn telt nu nog vier Blokker vestigingen, maar het gaat niet goed met de winkelketen. Een reorganisatie moet de kosten van de winkelketen verlagen door het ontslaan vaan 440 medewerkers. “Het bedrijf is vooralsnog niet van plan is om filialen te sluiten,” aldus een artikel van de Volkskrant over de reorganisatie. Toch dreigt de sluiting van de vestiging van Blokker in de winkelcentrum de Grote Beer in Hoorn.

Hoornnieuws.nl meldt dat de vestiging van Blokker in winkelcentrum de Grote Beer gaat sluiten. Het personeel kan tegenover de website niks bevestigen, maar een anonieme bron meldt dat sluiting per 1 juli waarschijnlijk is. Het hoofdkantoor van Blokker heeft dit bericht van de website niet bevestigd.

Er zijn plannen het winkelcentrum op te knappen. De plannen waren eerst grootschalig, maar zijn in april teruggebracht naar ‘kleinschalig onderhoud’. Voornamelijk het parkeren om het winkelcentrum zou onder handen worden genomen. Wat het mogelijke vertrek voor het winkelcentrum betekent is niet bekend.

 


To Top