Westfriesland

Van Koppen & Van Eijk neemt Bakker Detachering over

Afbeelding via BakkerDetachering.com

Afbeelding via BakkerDetachering.com

ZWAAG – Op 15 juni heeft uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk de overname van Bakker Detachering B.V. afgerond. Het in Zwaag gevestigde uitzendbureau is vanaf deze datum volledig in handen van Van Koppen & Van Eijk. Naast al het vaste personeel, de ruim 600 uitzendkrachten en de 2 vestigingen in Noord Holland (Zwaag en Zwaagdijk) wordt ook het Poolse wervingskantoor overgenomen.

De overname, die na een langere periode van voorbereiding tot stand is gekomen, sluit aan bij de strategie van Van Koppen & Van Eijk om een sterke landelijke dekking te realiseren. Het klantenbestand en een nauwe samenwerking met het kantoor in Zwaagdijk, zorgen ervoor dat Van Koppen & Van Eijk een sterke basis in Noord Holland heeft.

Overname gesprekken

Peter van Koppen: “De gesprekken met de gebroeders Bakker verliepen uitermate prettig. Ze stralen het zelfde DNA uit als waar wij voor staan: Klanten volledig ontzorgen, respect voor de uitzendkracht en altijd voor klanten bereikbaar zijn. Ik ben blij dat de broers bij ons bedrijf betrokken blijven om de kwaliteit van dienstverlening te kunnen blijven leveren die de klanten van ons mogen verwachten.”

van Koppen vervolgt: “De wet- en regelgeving in uitzendland met oa. de nieuwe wet werk en zekerheid, de transitievergoedingen, de participatiewet en de wet aanpak schijnconstructies wordt steeds complexer; dit was reden voor Bakker om aansluiting te zoeken bij een grotere betrouwbare partij. Voordeel voor de klanten is een optimale flexibiliteit door een grotere poule beschikbare mensen.”

Integratie

Het Servicecentrum in Den Haag zal de backoffice activiteiten gaan verzorgen. Het komende half jaar zal benut worden om zorgvuldig beide organisaties te integreren. Deze integratie zal achter de schermen plaatsvinden en zal volgens Van Koppen geen gevolgen hebben voor bestaande klanten en uitzendkrachten van Bakker Detachering. “De werkprocessen en administratieve afhandeling blijven ongewijzigd en ook het huidige management blijft haar taken voortzetten.”

Met de overname van Bakker Detachering groeit het aantal uitzendkrachten van Van Koppen en Van Eijk dat dagelijks in Nederland en Polen werkzaam is naar meer dan 8500 en het aantal filialen naar 12 in Nederland, 12 in Polen en 1 in Hongarije.

Over Bakker Detachering

Bakker Detachering B.V. is een uitzendorganisatie die ruim 10 jaar voornamelijk buitenlandse werknemers uitzendt. In deze tijd is de onderneming uitgegroeid tot een ABU en NEN 4400-1 gecertificeerde organisatie die continue ca. 600 uitzendkrachten uitzendt met name in Noord-Holland en Friesland.

Over Van Koppen & Van Eijk

Van Koppen & Van Eijk is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden. Met flexibele oplossingen, maatwerk en 24/7 bereikbaarheid. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én werknemers.Want uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Inmiddels koppelen we dagelijks 7000 werknemers met succes aan bedrijven in de internationale sectoren tuinbouw, logistiek, voeding,recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Dat maakt ons een van de grootste uitzendbureaus in Europa.

To Top