Radio

Westfriesland in Bedrijf live bij Ondernemersgala

Foto Helene de Bruijn

Winnaar Westfriesland Méér Prijs 2014 Rolan Robotics. Wie volgt hen op? Foto Helene de Bruijn

HOORN – Donderdag 12 februari 2015 worden de jaarlijkse Westfriese Ondernemersprijzen uitgereikt in Schouwburg Het Park in Hoorn. Ondernemend Westfriesland zal zich die avond verzamelen voor een mooi gala waarbij twee bedrijven extra blij zullen zijn. Zij gaan naar huis met de Westfriesland Méér WBG Prijs en de Runner Up Prijs.

Live via blog en radio

Mocht u er niet bij kunnen zijn, dan kunt het ondernemersgala live volgen via het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn. Live vanuit de coulissen doen wij verslag van het gala en laten interviews met de aanwezige ondernemers horen. Daarnaast kunt u via de website www.westfrieslandinbedrijf.nl een liveblog volgen met foto’s en updates van het ondernemersgala. Zaterdag 14 februari van 17.00 hoort in het reguliere radioprogramma een terugblik en interviews met de winnaars.

De 24e editie van het Westfries Ondernemersgala wordt gepresenteerd door Angela Groothuizen. Zij mag naast de eerder genoemde ondernemersprijzen ook de Rabobank Publiekprijs uitreiken. Tot en met januari was het mogelijk om te stemmen op Nadine Foundation, Leergeld West-Friesland of Stichting Hulpverlenersrespect. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt.

Luisteren

Net als vorig jaar is het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf met een live uitzending via Radio Hoorn aanwezig in Het Park. Tussen 20.00 en 22.00 uur kunt u luisteren naar interviews met ondernemers en live alle bekendmaking van de ondernemersprijze horen. Radio Hoorn is te ontvangen via 105.8FM ether, 96.5FM kabel, Ziggo radio 785 en overal via www.radiohoorn.nl.


To Top