Westfriesland

Diëtistepraktijk ‘Groot in de Praktijk’ breidt uit naar De Goorn

LAMBERTSCHAAG – Een droom komt uit voor Louise Groot uit Lambertschaag en haar diëtistepraktijk ‘Groot in de Praktijk’. Vanaf 8 maart aanstaande opent zij een praktijk in het nieuwe Gezondheidscentrum De Goorn in Koggenland waar zij elke dinsdag, woensdag en donderdag praktijk zal houden. Haar bestaande praktijk blijft ze voorlopig elke vrijdag houden in Lambertschaag.

Diëtistepraktijk Louise Groot is een vrijgevestigde diëtistepraktijk in Lambertschaag. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij haar terecht met alle vragen op het gebied van voeding. Naast het begeleiden van volwassenen met de meest uiteenlopende voedingsproblemen en (top)sporters begeleid Louise Groot ook kinderen en jongeren begeleid met gewichtsbeheersing.

Overgewicht bij kinderen

kinderen-dietistepraktijklouisegroot-12Met behulp van de  ‘Lekker Pûh!!! methode’ wordt er zonder dieet en strijd aan tafel gegroeid naar een gezond gewicht waarbij er veel aandacht is voor het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind. Louise Groot: “Ieder kind verdient een gezonde toekomst met een fit lichaam! Met behulp van de methode van ‘Lekker Pûh!!!’ wordt er zonder dieet en strijd aan tafel gegroeid naar een gezond gewicht waarbij er veel aandacht is voor het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind. Door middel van opdrachten en spel wordt uw kind betrokken in de behandeling. Hierdoor wordt niet alleen de ouder, maar ook uw kind zich bewuster van de voeding- en leefstijlkeuzes die gemaakt kunnen/moeten worden.”

Groot is zeer enthousiast over De Lekker Pûh!!! methode. “Het motiveert kinderen echt om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld. Het is makkelijk in de praktijk te brengen.”


To Top