Westfriesland

OVNH finale-avond met Rens de Jong en optreden Edsilia Rombley

HAARLEM – Nog precies twee weken en dan worden de 30 finalisten bekend gemaakt van de 10e- en dus jubileumeditie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH). De 30 finalisten strijden op 25 mei a.s. in theater de Philharmonie te Haarlem om de titel ‘Beste Onderneming van Noord- Holland 2015-2016’ in de categorieën MKB Klein, MKB Midden, Grootbedrijf en de Publieksprijs.

De organisatie belooft het dit jaar een bijzonder gaat worden. “De finale-avond wordt een spektakelstuk, daarnaast is de OVNH inmiddels uitgegroeid tot het grootste netwerkevent van Noord- Holland. Ondernemers beschouwen de prijs als de hoogst haalbare onderscheiding voor ondernemerschap in deze provincie.”

Een fascinerende openingsact en optredens van onder anderen Edsilia Rombley geven deze jubileumfeestavond extra glans. De presentatie is wederom in handen van Rens de Jong. Ondernemers die deze avond willen bijwonen, kunnen kaarten kopen via www.ovnh.nl. Kaarten kosten € 10,- voor leden van bedrijfsverenigingen en € 20,- voor niet-leden, en dat is inclusief de borrel na afloop.

Publieksprijs

Naast de drie juryprijzen is er ook een publieksprijs. Vanaf 20 maart kan er gestemd worden op uw favoriete finalist via de website www.ovnh.nl. Vorig jaar werden er circa 15.000 stemmen uitgebracht, wat een goede graadmeter is voor de populariteit van de OVNH. De winnaar toen was Resort Fort Beemster.

OVNH finale-avond met Rens de Jong en optreden Edsilia Rombley

To Top