OVW op bezoek bij De Eekhoorn Dutch Furniture. Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media
Westfriesland

OVW op bezoek bij De Eekhoorn Dutch Furniture [foto’s]

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

ZWAAGDIJK-OOST – Ondernemersvereniging Wervershoof (OVW) is het nieuwe seizoen gestart met een bedrijfsbezoek bij De Eekhoorn Dutch Furniture in Zwaagdijk-Oost. De winnaar van de Westfriesland Méér Prijs van 2016 was met ruim 40 leden van de OVW te gast bij de broers Jos, Gerard en Winfried de Smit.

Terwijl de ene helft begon aan de rondleiding in de productieruimten werd de andere helft bijgepraat over de bedrijf dat actief is met zelfbouw meubelen. Met afzetkanalen in diverse bouwmarkten, grote online partijen en ook eigen winkels is het bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid.

Jos de Smit, de commercieel directeur: “Op dit moment gaat 1 op de 4 producten zonder tussenkomst van de retailer direct naar de klant.” Dit kenmerkt het belang van online dat tijdig werd ingezien en vol op werd ingezet door de backoffice bij te werken met actuele voorraad inzichten en een gemakkelijk bestel proces voor klant en tussenhandel.

Met een omzet van bijna 38 miljoen op jaar basis en veel groei kansen in het buitenland blijft De Eekhoorn niet stil zitten. Binnenkort liggen de eerste Disney artikelen met Donald Duck in de winkel, een mooie samenwerking met Sanoma. Gerard: “Maar wist je trouwens dat Donald Duck buiten Nederland en België bijna niet bekend is?”

Foto’s

De foto’s zijn te bekijken via onze facebookpagina.

Foto's van het bedrijfsbezoek van OVW bij De Eekhoorn Dutch Furniture in Zwaagdijk-Oost van donderdag 22 september 2016.

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Freitag, 23. September 2016

OVW op bezoek bij De Eekhoorn Dutch Furniture [foto’s]
To Top