Westfriesland

S-Line Products opent nieuw bedrijfspand in Hem

Nieuw pand S-line producs in Hem

HEM – Op vrijdag 30 september zal S-Line Products haar nieuwe, duurzame bedrijfspand aan relaties en genodigden presenteren. Het bedrijf, groothandel op het gebied van schoonmaak, facilitair en horeca heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuw pand in Hem.

Bij het nieuwe pand is gekozen voor duurzaamheid. Het uiterst energiezuinige gebouw wordt verwarmd door middel van recycling van afvalhout via een shredder-installatie naar de bio-brander, het hemelwater wordt opgevangen ten behoeve van de koeling van het gebouw, doorspoeling van vuilwaterafvoer en de bevloeiing van de tuin en het terrein.

Over S-line products

S-Line Products is vanuit Hem actief met duurzame disposables en schoonmaakmaterialen. Van hotels tot schoonmaakbedrijven, van scholen tot sportverenigingen, In de bestaanstijd van 6 jaar tijd was het bedrijf echt uit het jasje gegroeid van de vorige panden. Op 15 juli was de fysieke verhuizing een feit, nu op 30 september is de officiële feestelijke opening van 16.00 uur tot 20.00 uur aan de Elbaweg 38b te Hem. Tijdens de opening wordt o.a. ook de Dierenambulance Hoorn onder de aandacht gebracht welke zelf aanwezig is.

S-Line Products opent nieuw bedrijfspand in Hem

To Top