Starter van de Week

Starter van de Week: Ivo Kragten van De Wifimaker

Foto Guillaume Groen
Voor de starter van de week fotografeerde ik Ivo Kragten van de Wifimaker.

Starter Ivo Kragten. Foto Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Guillaume ontmoette Ivo Kragten en stelde hem de zes vragen over het ondernemerschap.

Wanneer ben je gestart? Het idee is ontstaan in de zomer van 2015 waarna we in oktober 2015 begonnen zijn. 

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Veel mensen hebben wifi problemen thuis of op het werk, Het werkt niet of er is slecht bereik. Wij lossen dat probleem op.

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat ben ik Ivo Kragten

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Wij lossen voor een vaste prijs je wifi probleem op. Er is op dit moment geen ander bedrijf dat dezelfde dienst levert aan particulieren. Voor zakelijke klanten zijn wij onderscheidend door de producten die we gebruiken, de kwaliteit die we leveren en de prijzen die we hanteren.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Op dit moment hebben we een netwerk van ZZP’ers die opereren van Den Helder tot Rotterdam over 1 jaar willen we landelijk dekkend zijn. En over 5 jaar hebben we 50% van de huishoudens met wifi problemen geholpen. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Niet blijven hangen, Handen uit de mouwen en gaan!

INTERVIEW

Zaterdag 15 oktober was Ivo Kragten te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Ivo Kragten van De Wifimaker

To Top