Starters

Starter van de week: Kim Rijkers van Mooi bij Kim [+video]

Foto: Guillaume Groen
3-6-2016, Hoorn Voor starter van de week fotografeerde ik Kim Rijker van Mooi bij Kim.

Kim Rijker van Mooi bij Kim | Foto Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 een nieuw wekelijks item bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Kim Rijkers van Mooi bij Kim is deze week starter van de week.

Wanneer ben je gestart met Mooi bij Kim? Halverwege 2013 ben ik gestart met Mooi bij Kim.

Wat doe je precies? en wat voor dienst verleen je? Ik ben specialist in permanente make-up en gezichtsbehandelingen. Wat mij uniek maakt zijn mijn specialisaties.

Wie zijn de ondernemers? Dat ben ik alleen, Kim Rijkers.

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbidders? en waarom kiezen ze voor jou? De persoonlijke aandacht, rust, professionaliteit en kwalitatief hoogwaardige behandeling tegen een gunstig tarief.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? Ik wil graag groter worden door klein te blijven. Door te veranderen van locatie maar wel kleinschalig te houden. Door verder te investeren in opleidingen zodat ik altijd vernieuwd kan zijn. Met als doel een volwaardige permanente make-up studio aangevuld met specialistische behandelingen.

Wat voor ondernemerstip of wijsheid heb je voor andere ondernemers? Geloof in jezelf, Niet denken ik doe het niet want er zijn er al zoveel. Er is altijd ruimte voor iemand die gedreven is.

INTERVIEW

Zaterdag 4 juni 2016 was Kim Rijkers te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn.

 

Video

Van het interview is ook een video opname gemaakt.

Starter van de week: Kim Rijkers van Mooi bij Kim [+video]

To Top