Radio

Uitzending 10 december 2016: NMK Esbaco, fiscale tips 2017 en Starter Yoga Experience

In aflevering 219 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Bij Sinterklaas hoort ook veel zoetigheid. Naast de pepernoten en de chocolade letters ook marsepein. Een mooie aanleiding voor een Hoorns bedrijf die daarin gespecialiseerd is. NMK Esbaco is een familiebedrijf gevestigd op Hoorn 80. Met Hans Huibers een uitgebreid gesprek over marsepein, Heel Holland bakt en groei in Azië.

Mocht er tijd over zijn vragen wij hem als voorzitter van de WBG over de voortgang van de N23 en het N23 Meldpunt.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland. Met daarin een telefonisch interview met Caroline van der Woude van BDO over fiscale tips voor 2017 en het eigen evenement in Alkmaar maandag 12 december.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Robert-Jan Knook, ondernemer, nieuwsvoorlezer en presentator. Zijn blik op het ondernemen.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week Irma Heerooms. Begin 2016 begon zij met yoga lessen als ZZP-er. Sinds december actief in Hoorn onder de naam Yoga Experience. Over ondernemen, concurrentiebedingen en voordelen van Yoga voor ondernemers en bedrijven.

Uitzending 10 december 2016: NMK Esbaco, fiscale tips 2017 en Starter Yoga Experience

To Top