Radio

Uitzending 15 oktober 2016: Hacker Stan Hegt, Dutch Agri Food Week en Starter Dewifimaker.nl

In aflevering 211 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Van 8-15 oktober is de landelijke Week van de Veiligheid met daarbij ook aandacht voor ondernemers en winkeliers. In Westfriesland werd op maandagavond bij BDO in Wognum de seminar ‘De hacker vertelt…’ georganiseerd i.s.m. Ondernemersclub Westfriesland en de Westfriese bedrijven Groep. Wij waren erbij en spraken hacker en spreker Stan Hegt en enkele ondernemers over de gevaren en diverse tips voor veilig ondernemen.

Vanaf 12 t/m 25 oktober is de Dutch Agri Food Week. Gedurende de week openen agrarische bedrijven in heel Nederland hun deuren voor publiek. In onze regio zijn dat standslandbouw Hoorn en Verdonk Broccoli in Wervershoof. Een gesprek met Sabine Verdonk over hun open dag vandaag.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolein Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week is dat Ivo Kragten van DeWifimaker.nl. Hoe bevalt het ondernemen en hoe veilig zijn wifi netwerken?

Uitzending 15 oktober 2016: Hacker Stan Hegt, Dutch Agri Food Week en Starter Dewifimaker.nl

To Top