Radio

Uitzending 22 oktober 2016: Broodfonds Koggenland i.o. en Starters Style Over

In aflevering 212 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Per 1 oktober 2016 zijn 223 Broodfondsen in 105 plaatsen. Daarbij zijn er 20 in oprichting. Zien steeds meer ondernemers het broodfonds als vervanger van de AOV? Een gesprek met Mike Leurs één van de drie initiatiefnemers van Broodfonds Koggenland.

Natuurlijk rond 17.30 uur in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster, ondernemer actief met oa Fletcha. Over het maken van fouten en of dat erg is…

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week zijn dat vier dames van Style Over. Recent zijn zij gestart als team van stylisten op het gebied van interieur-, verkoop- en bedrijfsstyling.

Uitzending 22 oktober 2016: Broodfonds Koggenland i.o. en Starters Style Over
To Top