Radio

Uitzending van 11 juni 2016: Vroegop DA, column MKB Nederland en Foodsisters

Foodsisters Janneke en Amende Koeman

In aflevering 202 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Je hebt een assurantiekantoor in De Goorn en er wordt promotie gemaakt via een radiocommercial op de landelijke radio. Het overkwam Dave Imming van regiobank. Hoe is dat zo tot stand gekomen?

Vroegop Drogisterij gaat vanaf maandag met de vestigingen in Andijk en Wervershoof verder onder de naam Vroegop DA. Een gesprek met Jeroen Vroegop over deze keuze.

In het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland. Elke week een ondernemerscolumn. Deze de column van Dolf Kloosterziel adviseur van MKB Nederland en Amsterdam.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week de zusjes Janneke en Amende Koeman. Samen zijn zij actief als Foodsisters en geven dieetadvies via hun eigen blog met ruim 30.000 facebookvolgers. Hoe werkt dat bloggen, kun je er geld mee verdienen en hebben zij tips voor andere ondernemers?

Uitzending van 11 juni 2016: Vroegop DA, column MKB Nederland en Foodsisters

To Top